Vacatures

HORECA staat voor Hotel, Restaurant, Café. Bij Hotel Brabant en LEUK! eten en drinken vind je dit alles onder één dak. Hoe gaaf is dat! Van het serveren van een ontbijt, een lunch en/of verrassend diner, tot een drankje aan onze gezellige bar om hem/haar vervolgens een goede nachtrust toe te wensen voor een overnachting in één van onze 30 hotelkamers. Vervolgens deze kamer weer te voorzien van een nieuw bedlinnen om de volgende gast in te checken. Dus echt… alles onder één dak!

Heb jij net als ik en mijn team een passie voor ons vak en ben je toe aan een gevarieerde nieuwe uitdaging? Denk dan eens aan ons, dat is pas LEUK! Diensten variëren sterk. Werken in de vroege uurtjes als ontbijtmedewerk(st)er of ’s avonds de gasten voorzien van een LEUK! diner. Hotel Brabant is van maandag t/m vrijdag geopend vanaf 16.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur. LEUK! eten en drinken is van maandag t/m vrijdag geopend vanaf 17.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. (LEUK! is op donderdag gesloten). We zijn van maandag t/m vrijdag tussen ongeveer 11.00 en 16.00 uur gesloten. Tijdens deze uren ben je dus (bijna) altijd vrij!

Kortom; wil jij werken in een gezellig team, in een bedrijf met de Brabantse gezelligheid en heb jij net als ons een passie voor horeca? Ben je een teamplayer maar kun je ook zelfstandig werken? Ben je één dag per week beschikbaar, een aantal dagen of een hele week? Ben je ook graag een avond of weekend vrij? Dan zijn onderstaande functies zeker een LEUK!e nieuwe uitdaging;


* Ontbijtmedewerker(s)

maandag t/m vrijdag van 05.45 – +/- 11.00 uur

en/of zaterdag en zondag van 07.45 – 14.00 uur


* Medewerker(s) Bediening

Werktijden zijn van maandag t/m vrijdag vanaf 16.45 tot +/- 23.00 uur.

Op zaterdag en zondag zijn er diensten vanaf 12.00 uur, 14.00 uur en 17.00 uur.

Ook in de weekenden zijn we vaak uiterlijk om 23.00 uur klaar.

Werken in de weekenden behoort uiteraard tot ons vak, maar met een goede aanvulling van ons team

streef ik naar twee vrije weekenden per maand.


* Barman / Barvrouw

onze bar is 7 dagen per week vanaf 15.45 uur geopend. Als jij de ‘echte’ barman / barvrouw bent, loopt

dit tot in de late uurtjes…


* Interieurverzorgers

het hotel ontvangt 7 dagen per week nationale en internationale gasten die we graag allemaal van een

schone kamer voorzien. Werktijden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid. Aanvang van de diensten

zijn van maandag t/m vrijdag tussen 07.30 en 10.00 uur en op zaterdag en zondag om 10.00 uur.


Een combinatie van bovenstaande functies behoort tot de mogelijkheden.


Biedt bovenstaande nog niet voldoende uitdaging? Ook dan ben je bij mij op het goede adres. Zie jij het aansturen van je collega’s als een uitdaging en wil je samen met mij en ons team Hotel Brabant en LEUK! eten en drinken verder ontwikkelen…. wacht dan niet langer en reageer vandaag nog;

1e Medewerker Bediening

Met ambities voor kantoortaken! Deze functie is voor minimaal 24 uur per week. In verband met huidige omstandigheden is flexibiliteit tijdens het inwerkproces zeer belangrijk.

Solliciteren of voor meer informatie gelieve contact op te nemen via hilde@hotelbrabant.com.

Telefonisch reageren of informatie opvragen is helaas (ivm ziekte) niet mogelijk.